Hvordan finne billige sydenturer?

Hvordan finne billige sydenturer? Her har vi satt sammen en enkel steg for steg guide til hvordan finne billige sydenturer.

Nyt cocktailen din uten å bekymre deg for penger

Du som sikkert flere av oss har scrollet gjennom Instagram og drømt deg bort til et eksotisk og varmt sted. Hvor du kan oppleve, spise utrolig mat og møte interessante mennesker. Men det er bare en ting som stopper deg fra å bestille ditt neste eventyr. Du gjettet riktig, budsjettet. I denne artikkelen skal vi fortelle deg om flere tips og triks, slik at du kan bestille din neste tur til best mulig pris.

Det første du må finne ut av er hvilken type reise er du på jakt etter? Er du en aktiv person som ønsker å tilbringe ferien flyt med spennende aktiviteter, en person som elsker følelsen av å ligge i solen på en varm strand, eller kanskje har du alltid hatt lyst til å bare pakke en liten sekk å backpacke? Når du har funnet ut hva dine forventninger er for ferien kan du begynne å se på de forskjellige reise å botilbudene verden har å by på.

Hoteller, bed and breakfast eller Airbnb?

Det finnes mange forskjellige bo muligheter man kan velge mellom. Dette avhenger selvfølgelig av hvor du er. Men de fleste steder i verden har hotell, bed and breakfast og Airbnb tilbud. Hvis du liker å bli tatt vare på da er kanskje hotell det rette valget for deg. Hoteller har oppredde senger, rene rom og tilbyr deg den ekstra følelsen av service. Hotell er gjerne det perfekte valget for de som ønsker følelsen av luksus og det å bli tatt vare på i flotte omgivelser. Når det er sagt er det store forskjeller på hoteller! Så gjør nøye vurderinger av hotellene du vurderer. 

Bed and breakfast (BnB) og Airbnb er to andre alternativer til hotell. Disse tilbyr ofte enklere rom og opplevelse. Ofte ved bed and breakfast føles ofte mer som et hjem og er ofte drevet av flere familiemedlemmer. Det er det samme med Airbnb. Airbnb er leiligheter som andre eier men som du kan leie for en kortere periode. Begge disse tilbyr ofte kun et sted å bo, dermed vil du ikke få mulighet til å kjøpe måltider (frokost hos BnB hvis man ønsker), romservice og andre tjenester du får på et hotell. Fordelen med BnB og Airbnb er at de ofte er billigere enn hotell. 

Det kan være mye å tenke på når du skal bestille en plass å bo, her er noen få spørsmål du burde stille deg selv når du bestiller.

Det du burde se etter er:

  • Posisjon- Er det i nærheten de aktivitetene du ønsker.
  • Priser-  Er dette innenfor din prisklasse?
  • Transport- Er det lett å komme seg til og fra?
  • Fasiliteter- Har stedet det du trenger? Fyller de kravene og ønskene dine?
  • Anmeldelser- Det kan være smart å lese tidligere anmeldelser for å få et inntrykk av hva andre kunder synes om stedet..

Flybilletter:

Det er mange spekulasjoner og teorier om når det skal være billigst å bestille flybilletter.

Noen kilder sier det er billigst å bestille 6-8 uker før avreise. Dette vil selvfølgelig variere med sesongene og for de forskjellige destinasjonene. Det hjelper også hvis du prøver å bestille turen tid uten for høysesonger som for eksempel påske, sommer, høstferie og jul. Hvis du har et sterkt ønske om å dra i disse periodene er det lurt å bestille så tidlig som mulig.

Flere av flyselskapene kjører også kampanjer gjennom året, her kan du ha mulighet for å finne billige billetter. Disse kampanjene kommer ofte i slutten av de store sesongene. for eksempel: Sommeren- slutten av August/begynnelsen av september.

flyselskapene har og en del lavpriskampanjer med jevne mellomrom, i disse kampanjene kan du ofte finne godbiter til at fra storbyer til eksotiske ferieparadis.

Et annet tips kan være å abonnere på nyhetsbrevene til de forskjellige flyselskapene. Gjennom disse vil du få informasjon når de har salg på flybilletter og andre tjenester som for eksempel leiebil, hotell og aktiviteter. Mange har også medlemstilbud til sine kunder.

Det kan også være lurt å sjekke både enkelt billett og tur-retur. Noen ganger kan man faktisk oppdage at enkelt billettene er billigere en tur-retur.

Et annet tips er å sjekke flybilletter på Tirsdag ettermiddag/kveld og Lørdag kveld. Flere av reiseekspertene har fortalt at spesielt Tirsdag ettermiddag/kveld har man mulighet for å kunne billigere flybilletter.

Ikke lyst å fly? Hva med tog og buss?

Kanskje du har lyst å se mer av reisen, eller kanskje frister friheten til å velge hva din neste destinasjon er. Hvis du svarte ja til noen av disse kan togreise være noe for deg. Europa spesielt har et godt tog og buss nettverk slik at du kan reise hvor enn du måtte ønske. Tog selskapene Thalys og interrail.eu tilbyr gode løsninger og tilbud for deg som ønsker å reise med tog gjennom flere land. Hvis du heller ønsker å ta bussen er Flixbus et godt valg. Hos Flixbus kan du få bussbilletter helt ned i  4-5 euros en vei!

Et lite tips:

Bestill alltid direkte hos flyselskapene. Andre nettsider som tilbyr billige priser på flybilletter lokker ofte med andre tillegges produkter/tjenester som igjen fører til en dyrere totalpris. Hvis noe skulle være galt eller du støter på problemer underveis i reisen din har flyselskapene mine muligheter for å kunne hjelpe deg. Dermed kan det bli dyrere hvis noe skulle oppstå.

Så nå som du har fått de noen gode tips til hvordan du skal finne billige sydenturer, hva venter du på? Velg en destinasjon, søk etter billige flybilletter og finn det perfekte stedet å bo for lavest mulig pris, så er det bare å nyte ferien din!

Legg igjen en kommentar